søndag den 13. april 2014

Prom - en uforglemmelig aften

Prom var en af de bedste aftener, jeg har haft i hele mit udvekslings år indtil videre!...
Jeg var med i stor gruppe, hvor vi var næsten 40 elever! Vi mødtes ved en countryclub, hvor vi tog masser af billeder af alle de kombinationer af personer, vi kunne finde på! Til middag sad jeg sammen med 3 af mine bedste veninder samt deres dates og Luca. Jeg var super glad for bordplanen! Selve prom var ved et sted, som hedder Uptown, og det var et virkelig flot sted! Der var massere af vinduer, og vi havde en masse hvide små lyskæder over det hele. Vores tema var ”Midnight clubbing in Paris” så vi havde Eiffeltårne og frisklavet crepes, som var ligesom danske pandekager! :-)
Det var lidt akavet i starten, for vi var ikke så mange, men så begyndte flere og flere at komme, og det var så sjovt! Jeg dansede med mine venner fra kl 21:00- 00:00 – lige indtil den sidste sang blev spillet! Det var pænt varmt i de lange kjoler og ikke helt let, for stiletterne røg hurtigt af! Der var en photobooth, hvor vi fik taget tonsvis af sjove billeder! Jeg elsker photobooths!!
Jeg var del af promcomitee, som planlagde hele prom, og jeg tror, at alle syntes at det var en virkelig sjov aften!
Hov ja, da vi ankom, skulle vi trække fra en hat, for at se om vi skulle testes, for om vi havde drukket. Jeg trak lilla, så jeg blev testet, og skulle puste ind i maskinen. Jeg begyndte selvfølgelig at grine, mens jeg pustede, for jeg kunne se mine venner kigge ind. Det viste heldigvis 00.00! Så kan jeg sige at jeg har prøvet det! :-)
Da prom var slut ved midnat, tog vi videre til et junior afterparty, men vi var der ikke mere end ca. en time, og så tog vi hjem til min veninde kl. 02.00, hvor vi havde et sleepover (mig, Janie, Luca, Rachel og Lauren – super gruppe piger)! Vi blev oppe og bare snakkede i timevis, og lagde os ikke til at sove før kl. 04.45! Jeg kunne ikke sove længe i morges, for Luca skulle hentes! :-) Jeg har været bare en smule træt i dag!
Til prom fik jeg talt med en hel del, som jeg ikke normalt er så meget sammen med. Jeg føler at jeg er kommet meget tættere på mine venner, end jeg var før! Det var sådan en uforglemmelig aften!
– M


Alle de dejlige piger

Luca <3Rachel


Janie & Rachel

Janie, Rachel, Stephanie


Liam, Janie

Tina, Rachel


Stephanie

Stephanie, Liam, Janie, Rachel

Janie


Janie, Lauren

Janie, Lauren

Janie, Lauren + dates


Hele gruppen!
Janie & Luca

Janie

Luca, Sam, Steven


Luca & Leonarda :-D

Janie, Luca, Niel, Lauren, Stephanie

Luca1 kommentar:

  1. You look pretty:) I love your necklace. It looks fancy!
    Your prom sounds sounds fancy too. Em.

    SvarSlet